Туман, ожеледиця, дощ і мокрий сніг. Прогноз погоди на суботу

Туман, ожеледиця, дощ і мокрий сніг. Прогноз погоди на суботу

У багатьох містах України 13 лютого дощитиме / Фото: УНІАН

На більшості території України вдень температура становитиме 1-6 градусів тепла.

Сьогодні, 13 лютого, у східній, південній частині України, вдень також у більшості центральних областей та Карпатському регіоні – дощі, місцями з мокрим снігом. На решті території без істотних опадів.

На дорогах країни, крім південної частини та більшості районів західних областей, місцями ожеледиця. Уранці в південних і центральних областях подекуди туман. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вдень +1…+6°С, на Закарпатті та на крайньому Півдні країни +7…+12°С. Такий прогноз від Українського гідрометеоцентру.

У Києві без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура +2…+4°С.

У Львові вдень невеликий дощ. Вітер південно-східний, помірний. Температура вдень +5…+7°С.

У Дніпропетровську вдень дощитиме. Вітер південно-східний, помірний. Уранці туман. На дорогах місцями ожеледиця. Температура +4…+6°С.

В Одесі вдень місцями дощ. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20м/с. Місцями туман. Температура +7…+9°С.

У Харкові невеликий дощ. Вітер південно-східний, помірний. Уранці туман. На дорогах місцями ожеледиця. Температура +3…+5°С.

У Карпатах удень дощ із мокрим снігом. Вітер південно-східний, помірний. Уранці туман. Температура 0…+5°С. Висота снігового покриву на високогір'ї Карпат 15-27 см.

13-14 лютого на високогір'ях Івано-Франківської та Закарпатської областей зберігається підвищена лавинна небезпека (ІІІ ступінь).

Прогноз погоди в Україні на 13 лютого 2016 року / Фото: Укргідрометцентр

Прогноз погоди в Україні на 14 лютого 2016 року / Фото: Укргідрометцентр

Повʼязані теми:

Наступна публікація