Туманно-снігова п'ятниця. Синоптики попереджають про різке погіршення погоди

Туманно-снігова п'ятниця. Синоптики попереджають про різке погіршення погоди

Фото: УНІАН

Дощі з мокрим снігом спочатку прийдуть на західні та північні області.

Завтра, 25 листопада, в Україні буде хмарно з проясненнями. Вночі у західних та північних областях, удень в Україні, крім більшості південних та східних областей, невеликий сніг, подекуди з дощем. Місцями слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Температура вночі 1-6 градусів морозу, на півночі Лівобережжя до 9 градусів морозу, у західній частині та на узбережжі морів від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу. Удень –1…+4°С, на Закарпатті та Крайньому Півдні країни +4…+9°С.

Уночі та вранці всю Україну, крім Сходу, накриє туман. Видимість на дорогах становитиме 200-500 метрів, попереджає Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с.

"Атмосферний фронт переміщується до нас із Північного Заходу Європи. Тому завтра зустрічайте дощі, сніги та похідні від демісезонних опадів – кашу під ногами, мокре взуття, калюжі, ожеледицю та парасолі на вулицях. Оскільки завтра важко буде визначити межу дощу та снігу, то парасолю все ж краще взяти. Фронт відвідає не всю Україну. Найбільш ймовірні опади завтра вдень у західних областях, на Півночі та у Вінницькій області. А під кінець робочої п'ятниці, ввечері, дощ та сніг досягнуть Харківщини, пройдуть у Кіровоградській, Черкаській, Полтавській та Одеській областях. Більшість Сходу та Півдня ще побудуть у сухій погоді", – написала у Facebook синоптик Наталія Діденко.

У Києві завтра очікують невеликий сніг, на дорогах подекуди ожеледиця. Вночі та вранці туман. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі –1…–3°С, удень 0…+2°С.

У Львові в п'ятницю йтиме невеликий сніг, удень з дощем. Уночі та вранці туман. Вітер західний, північно-західний, помірний. Температура вночі 0…+2°С, удень +4…+6°С.

У Дніпрі 25 листопада істотних опадів не буде. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі –4…–6°С, вдень близько нуля.

В Одесі завтра без істотних опадів. Вітер південно-західний, західний, помірний. Температура вночі 0…+2°С, удень +4…+6°С.

У Харкові в п'ятницю вночі без істотних опадів, удень невеликий сніг. Місцями туман. Вітер південно-західний, західний, 5-10 м/с. Температура вночі –5…–7°С, удень 0…–2°С.

У Карпатах 25 листопада без істотних опадів. Уночі та вранці місцями туман. Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі –4…+1°С, удень –3…+2°С.

Прогноз погоди в Україні на 25 листопада 2016 року / Фото: Укргідрометцентр

Прогноз погоди в Україні на 26 листопада 2016 року / Фото: Укргідрометцентр

Прогноз погоди в Україні на 27 листопада 2016 року / Фото: Укргідрометцентр

Повʼязані теми:

Наступна публікація