Турагента-шахрайку, яка "кинула" клієнтів на 3,5 млн, позбавили волі на 6 років

Турагента-шахрайку, яка "кинула" клієнтів на 3,5 млн, позбавили волі на 6 років

Жінка має виплатити 4 мільйони гривень компенсації потерпілим туристам

6 років за ґратами та майже 4 мільйони гривень компенсації потерпілим туристам. Такий вирок директорці турагенції, яка ошукала понад 130 людей, виніс суд у Житомирі. Гроші жінка брала за організацію відпочинку, однак путівок люди так і не побачили, йдеться в ТСН.19.30.

Крапки у цій справі туристи чекали більше року. Люди вимагають поверення коштів, що сплатили за омріяний відпочинок.

Судова зала ледь вміщує усіх потерпілих. Директорку приводять під конвоєм у кайданках. Прокурор вимагає для шахрайки максимального терміну покарання.

Турагенція, якою керувала жінка, була однією з найбільших у Житомирі. Якісне обслуговування, низькі ціни. Клієнти настільки довіряли, що навіть не брали квитанції. Куди зрештою поділись 3.5 мільйони гривень підсудна не розповіла навіть слідству, послалась на кризу у галузі та особисті труднощі. У суддів очільниця просить умовного терміну і не стримує сліз.

"Дуже прошу не позбавляти мене волі, дати умовний термін. Зрозуміло те що трапилося - це злочин перед людьми, які мені довірили. Ну, і звичайно найголовніше розрахуватися. Навіть у моєму віці можна почати з чистого аркуша", - каже Світлана Глушкова.

Вирок суд зачитував впродовж трьох засідань. Прізвища 132- х потерпілих на десятках сторінок. Усім ошуканим туристам директорка турагенції має повернути загалом понад 4 мільйони гривень. Це матеріальні втрати та по 8 тисяч морального відшкодування.

Суд у Житомирі виніс вирок директорці турагенції, яка ошукала понад 130 людей

Суд у Житомирі виніс вирок директорці турагенції, яка ошукала понад 130 людей

Повʼязані теми:

Наступна публікація