"Твій Ідеальний ЕКО Дім" - побудуй місто разом з REHAU Новини компаній

"Твій Ідеальний ЕКО Дім" - побудуй місто разом з REHAU

Всеукраїнський конкурс для майбутніх архітекторів, дизайнерів та будівельників від відділу Внутрішніх інженерних мереж компанії REHAU.

Створи 3D модель твого ідеального ЕКО будинку, використовуючи сучасні та енергоефективні технології, а також труби REHAU, та стань одним з 3-х переможців, чиї роботи будуть експонуватися на території офісу компанії REHAU у Німеччині, або одним з 30-ти чиї роботи будуть експонуватися на території аеропорту "Бориспіль" та Центру української культури та мистецтва. На переможців чекають цінні призи, а також спеціальний приз "Приз глядацьких симпатій" від авіакомпанії "МАУ".

Минулого року відділ Внутрішніх інженерних мереж компанії REHAU започаткував Всеукраїнський Конкурс Дитячих Малюнків "Дитячі Мрії", який проходив в декілька етапів і кращі роботи були представлені на виставці в Національному заповіднику "Софія Київська". Результатом стало створення першого в Україні музею REHAU з усіма роботами Конкурсу. 

"Цього року ми вирішили продовжити соціальну ініціативу та підтримати талановиту молодь України і створили проект для майбутніх архітекторів, дизайнерів, будівельників та творчих особистостей "Твій Ідеальний ЕКО Дім". Сподіваємося, що завдяки даному Конкурсу Україна зможе відкрити нові таланти та реалізувати нові шедеври", говорить Максим Солоненко, директор з маркетингу та збуту відділу Внутрішніх інженерних мереж компанії REHAU. 

Всеукраїнський Конкурс Еко Будинків "Твій Ідеальний ЕКО Дім" - це конкурс для студентів вищих навчальних закладів перших-п'ятих курсів будь-якої форми навчання. Всеукраїнський Конкурс відбудеться з 24 серпня по 15 листопада 2016 року. Роботи будуть прийматися з 24 серпня до 24 жовтня!!!

Що необхідно зробити для участі у Конкурсі:

1) Створити оригінальну 3D модель ідеального ЕКО будинку (за допомогою графічних програм або будь-яких матеріалів: дерево, папір, орг. скло, тощо).

2) Продемонструвати труби REHAU в даному будинку (потрібно показати креатив та творчий підхід автора до вирішення задачі).

3) Ознайомитися з Офіційними правилами Конкурсу на сайті

http://www.rehau.com/ua-uk/architektory-proektanty/your-ideal-eco-house-main .

4) Сфотографувати 3D модель, заповнити анкету та написати короткий опис до роботи.

5) Відправити пакет документів на адресу Anna.Kravchenko@rehau.com з поміткою "Твій Ідеальний ЕКО Дім".

6) Збирати лайки на сторінці https://www.facebook.com/RehauUkraineInzheneriya під фотографією Вашої роботи.

7) Чекати на результати FaceBook голосування та голосування Експертним Журі.

Голосування буде відкритим (найбільша кількість вподобань під кожною роботою), а також закритим (вибір Експертним Журі Конкурсу). До складу Експертного Журі входять: Йорх Еберхардт (REHAU Австрія), Клаус Гольвіцер (REHAU Німеччина),  Максим Солоненко (REHAU Україна), Юлія Берге (REHAU Україна), Анна Кравченко (REHAU Україна), Костянтин Кожемяка (фамільна друкарня HUSS) та Андрій Пашенько (Архітектурна майстерня А. Пашенько).

Чекаємо на Ваші роботи та бажаємо Вам удачі в підготовці проекту до Конкурсу!

Наступна публікація