У багатоповерхівці Бердянська пролунав вибух

У багатоповерхівці Бердянська пролунав вибух

Фото: УНІАН

Підлітки підірвали гранату. 

У багатоповерхівці Бердянська Запорізької області підірвали гранату.

Як повідомляється у сюжеті ТСН.Ранок, інцидент стався в малосімейному гуртожитку у центрі міста. За словами очевидців, вибух був дуже сильним, адже стіни й підлога біля ліфтового майданчика посічені осколками, а з вікон повилітали шибки.

До того ж у під'їзді бачили підлітків, які юрбилися між поверхами. На місце виїхала слідчо-оперативна група, кінологи і вибухотехніки. Прохід на поверх, де підірвали вибухівку, перекрили.

За попередніми даними, щонайменше один із підлітків отримав численні поранення. 17-річного хлопця у важкому стані доправлено в лікарню. Інших розшукують правоохоронці.

За інформацією ТСН, між поверхами вибухнула протитанкова граната. Звідки в юнаків боєприпаси – з'ясовують слідчі. "Це не у кімнаті. Вибух стався у фойє. Нічого більше не постраждало. Тільки вилетіло скло у фойє – площадка виходу з ліфта", - розповів представник ЖЕКу Анатолій Гузенко.

У житловому будинку в Бердянську підірвали гранату

У житловому будинку в Бердянську підірвали гранату

Наприкінці січня цього року повідомлялось про вибух у районі села Луначарського Бердянського району, де розташований блокпост військових ЗСУ. У результаті інциденту практично вщент згоріло все наметове містечко, а осколки боєприпасів розлетілися на кілька сотень метрів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація