У Борисполі прикордонники і силовики затримали організатора міжнародного каналу секс-рабинь

У Борисполі прикордонники і силовики затримали організатора міжнародного каналу секс-рабинь

Фото: Getty Images

Раніше жертвами торговців людьми стало 10 українок.

Прикордонники разом із правоохоронцями викрили міжнародний канал торгівлі людьми, в результаті організації якого молодих дівчат переправляли до Китаю для надання інтимних послуг у сфері секс-індустрії.

Про це повідомляється на сайті прикордонників.

Оперативники діяльність злочинного угруповання відслідковували протягом тривалого часу, але декілька днів тому  спільна група силовиків затримала організатора каналу. Це відбулося в міжнародному аеропорту "Бориспіль", коли на оформлення  рейсу "Київ-Пекін" прибув українець з двома молодими дівчатами. Його затримали під час чергової спроби перевезти двох українок до Китаю.

Двох дівчат вдалося врятувати від  продажу у сексуальне рабство. Слідством було встановлено, що за час функціонування каналу жертвами торговців людьми стало 10 українок. За кожну з них організатори отримували від 1 до 3 тисяч доларів США.

Відкрите кримінальне провадження за ст.149 КК України "Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини".

Нагадаємо, що раніше на Львівщині прикордонники затримали поляка, який намагався вивезти трьох українок в сексуальне рабство.

38-річний громадянин Польщі намагався перевезти трьох  волинянок віком 30, 20 та 19 років через україно-польський кордон у пункті пропуску "Шеген".

Повʼязані теми:

Наступна публікація