У центр Одеси виїхали чудернацькі велосипеди

У центр Одеси виїхали чудернацькі велосипеди

У центр Одеси виїхали чудернацькі велосипеди

Учасники велопробігу своїм вбранням додали шарму містові на березі моря.

Ретро-велопробіг відбувся в Одесі. Центр міста заполонили люди на велосипедах понад півсторічної давності, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Велосипедисти вбрались у ретро-шати, зробили відповідні зачіски, додали вінтажного шарму своїм двоколісним. Капелюшки, сумочки, прикраси, взуття – продумали геть усі деталі, щоби відповідати обраним образам.

Загалом, у велопробігу взяли участь близько півсотні людей. Для своїх образів вони взяли за приклад модників першої половини минулого сторіччя, і досить вдало вписалися в антураж історичного центру Одеси.

"Велосипед цей 1939 року, німецький, ще бабуся їздила на ньому. Він був увесь іржавий, аж червоний. Усе це чистилося, робилося довго", - розповів екс-голова Одеського клубу "Авторетро" імені Уточкіна Віктор Романов.

Учасники кажуть, що заздалегідь продумували свої костюми – дещо шили спеціально до цього дня, дещо дістали з бабусиних скринь.

"Намагалася зі свого гардеробу підібрати, потім пішла до мами, потім пішла до бабусі – ось мені матусини весільні перчатки, бабусина спідниця", - розповіла учасниця велопробігу Наталя.

Раніше повідомлялося, що тисячі силовиків беруть під контроль Одесу і Харків напередодні свята. До місць проведення урочистостей одеситів пропускатимуть через спеціальні фільтраційні пункти – там, зокрема, перевірятимуть уміст сумок. Півтисячі бійців Нацгвардії та 300 спецпризначенців приїдуть до Одеси з інших регіонів. У посиленому режимі силовики патрулюють місто ще з 30 квітня.

В Одесі відбувся ретро-велобіг

В Одесі відбувся ретро-велобіг

Повʼязані теми:

Наступна публікація