У Черкасах знайшли гранату в салоні автобуса

У Черкасах знайшли гранату в салоні автобуса

Фото: УНІАН

На виклик приїхали рятувальники та вибухотехніки

У Черкасах знайшли гранату у салоні маршрутного автобуса. Про це повідомили у аварійно-рятувальному загону ДСНС у Черкаській області, пише "Уніан".

У виданні підкреслюють, що рятувальникам інформацію про предмет, схожий на бойову гранату в автобусі, повідомили учора ввечері. Рятувальники та вибухотехніки, прибувши за викликом, обшукали автобус №25.

Після перевірки виявилось, що граната була навчальною.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області у рейсовому автобусі "Красноармійськ - Дніпропетровськ" поліція знайшла арсенал зброї. У поліції зазначили, що зброї виявили у звичайній сумці у салоні автобуса. При цьому сам водій зазначив, що на вокзалі у Красноармійську правоохоронці затримали одного із пасажирів автобуса. Тож сумка, ймовірно, його.

При цьому, в Одесі до поліції надійшло повідомлення про замінування мореплавного училища рибної промисловості, що розташоване по вул. Мечникова. Правоохоронці, рятувальники, кінологи та інспектори-вибухотхніки, прибувши на місце виклику провели обшук будівлі. В ході огляду приміщення жодних слідів вибухівки не було виявлено. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація