У Чернігові з маршрутки викинули легендарну "айдарівку", яка вижила в полоні кадирівців

У Чернігові з маршрутки викинули легендарну "айдарівку", яка вижила в полоні кадирівців

Фото: zp.comments.ua

Жінка закликає перевізників бути людянішими.

У Чернігові образили відому айдарівку – медика з позивним "Мама Таня". Волонтерку вигнали з маршрутки, водій якої не захотів везти жінку безкоштовно за посвідченням учасника бойових дій, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

У відповідь на це Тетяна Борисенко дістала відеокамеру, аби зафіксувати інцидент на відео. Помітивши це, кермувальник різко натис на гальма, через що жінка впала і вивихнула ногу. Усе це відбулося на тлі контузії, поранення в ногу та травми голови після жорстоких тортур у полоні.

У Чернігові відомій волонтерці з АТО водій маршрутки відмовив у безкоштовному проїзді

У Чернігові відомій волонтерці з АТО водій маршрутки відмовив у безкоштовному проїзді

Легендарну "Маму Таню" медики готують до операції в Ізраїлі. Вона вже два роки скаржиться на головний біль. У неї діагностували пошкодження черепа. "Це коли вдарили прикладом по голові, коли чеченці брали нас в полон", - згадує вона. Однак водієві на це було байдуже. Жінка, шкутильгаючи, з закривавленою ногою була змушена вийти з маршрутки.

Тетяна три дні чекала вибачень від водія за його поведінку. Але той перепросити не схотів. Перевізник, який опікується маршрутом, запевняє, що кермувальника звільнили одразу після інциденту. "Водія я звільнив. Особисто я їй говорив, я вибачаюся. Просто розумієте, є десять людей нормальних, а одинадцятий – як завжди", - каже Володимир Шульман. Він запевняє, що водіїв регулярно інструктують, аби ті чемно поводилися з пасажирами.

"Мама Таня" підтверджує, що на цьому маршруті конфліктів раніше не було. Але просить усіх інших перевізників бути людянішими. "Якщо один має право на сидяче місце, він сів – дайте іншому постояти. Якщо йдуть пусті автобуси, ну провезіть їх, невже так важко? Вони свої УБД заслужили у боях", - каже військовий медик. І сподівається, що проблему з перевезенням бійців таки вирішать на державному рівні – проїзд перевізникам компенсуватимуть. Це збереже нерви людям, які повертаються із передової у мирні міста.

Раніше скандал через хамовитого водія маршрутки розгорівся у Житомирі. Чоловік у принизливій формі вимагав гроші за проїзд у матері загиблого героя 30-ї бригади, хоч вона і показала посвідчення.

Кореспондент ТСН Алла Скорик

Повʼязані теми:

Наступна публікація