У Чернівцях 7-річна сирота одержала корону принцеси

У Чернівцях 7-річна сирота одержала корону принцеси

У Чернівцях 7-річна сирота одержала корону принцеси

Добрі люди втілили дитячу мрію про казковий бал.

Справжній бал для 7-річної дівчинки влаштували благодійники у Чернівцях. Настя Багніцька понад усе на світі мріяла стати принцесою та одягти біле плаття з короною, йдеться в сюжеті ТСН.16:45.

"Принцеси їздять на каретах, мають корону, туфлі та плаття. До них приїжджає принц на кареті і забирає принцесу до себе", - розповідала дівчинка.

У неї кілька місяців тому від раку померла мама, а батько покинув Настю та двох її братиків напризволяще. Діти тепер живуть з бабусею.

Увесь цей час дівчинка дуже сумує за мамою. "Я думаю завжди про неї. І не можу це забути", - зізнається вона.

"Знаходимо малюнки: мамуню, я сумую за тобою, я тебе люблю. Малює їй сердечки, квіточки", - розповідає бабуся Насті Ольга Панченко.

Благодійники подарували казку дівчинці, яка кілька місяців тому стала сиротою

Благодійники подарували казку дівчинці, яка кілька місяців тому стала сиротою

До дівчинки часто приходить благодійниця Марта Левченко. Цього разу вона не розповіла дівчинці, куди її веде. Заповітну мрію дитини – бодай на декілька годин перетворитися на принцесу – вирішили втілити у життя благодійники. Вони влаштували для неї справжній бал. До останнього моменту усе тримали в таємниці.

Підготовка тривала кілька тижнів. Настя замість звичної прогулянки опиняється посеред Мармурової зали Чернівецького університету. І отримує омріяну корону.

Поки тривав аукціон, кошти з якого підуть на допомогу дітям сиротам, Настя переодяглася в подаровану їй білу сукню.

"Нехай одна маленька мрія, одна маленька доля, але вона для дитини – цілий світ. І це варто того, аби його змінювати на краще", - каже координатор благодійної організації "Майбутнє України" Марта Левченко.

На благодійному балу зібрали більше 20 тисяч гривень на подарунки в дитячі інтернати області. Насті ж, окрім балу, подарували путівку у Карпати.

Раніше дівчинку-сироту, яку незаконно віддали чужим людям, повернули назад до державного центру. Документи на опікунство оформлює її рідний дідусь.

Кореспондент ТСН Олег Тудан

Повʼязані теми:

Наступна публікація