У четвер Україні обіцяють повсюдні снігопади та слизькі дороги

У четвер Україні обіцяють повсюдні снігопади та слизькі дороги

Температура повітря поступово знижується / Фото: УНІАН

Без снігу залишаться лише південь та крайній схід.

14 січня вночі у західних та північних областях, вдень в Україні, крім півдня та крайнього сходу, невеликий сніг, на Закарпатті та в Карпатах вночі помірний сніг. На дорогах, крім півдня країни, ожеледиця, про це повідомляє Гідрометцентр України.

Вітер переважно західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, на півночі Лівобережжя до 9° морозу, в Криму близько 0°; вдень від 3° морозу до 2° тепла, у південній частині 2-7° тепла.

У Львові - невеликий сніг, протягом доби 1-3° морозу, місцями ожеледиця. У Дніпропетровську вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий сніг, вночі 3-5° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла, на дорогах ожеледиця. В Одесі без істотних опадів, температура вночі 2-4° морозу, вдень 4-6° тепла, місцями ожеледиця. У Харкові без істотних опадів, вночі 5-7° морозу, вдень 1-3° морозу, ожеледиця.

Вночі в Карпатах мокрий сніг, вдень невеликий сніг. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 2° тепла до 3° морозу. Місцями ожеледиця. На високогір'ях Івано-Франківської та Закарпатської областей зберігатиметься підвищена лавинна небезпека – третього ступеню.

В Київській області хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У Києві хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° морозу.

Як не замерзнути

Повʼязані теми:

Наступна публікація