У ДАІ порадили водіям "перевзути" свої автомобілі

У ДАІ порадили водіям "перевзути" свої автомобілі

Фото: УНІАН

Автовласникам варто вчасно подбати про заміну гуми на зимову. 

У Державтоінспекції нагадали водіям про підготовку транспортного засобу до осінньо-зимового періоду. Згідно з повідомленнями Гідрометцентру, найближчими днями в Україні очікуються несприятливі погодні умови.

Окрім заміни шин, водіям радять перевірити гальма, зовнішні світлові прилади, справність склоочисників, системи обігріву та охолодження. Також у Державтоінспекції просять користуватися пасками безпеки та не перевищувати швидкість.

"З особливою обережністю рухайтеся по мостах та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями", - йдеться у повідомленні.

Нацполіція також просить водіїв дотримуватися правил дорожнього руху та бути максимально уважними на дорогах. Окрім того, варто стежити за прогнозом погоди.

Нагадаємо, у період з 1 жовтня по 1 травня на заміських дорогах транспортні засоби зобов'язані рухатися поза межами населеного пункту в світлий час доби з увімкненими фарами. За порушення водіями правил користування фарами передбачений штраф в розмірі від 425 до 510 грн.

Повʼязані теми:

Наступна публікація