У ДФС спростували корупційний слід у знайдених слідчими НАБУ 13 мільйонах

У ДФС спростували корупційний слід у знайдених слідчими НАБУ 13 мільйонах

Фото: УНІАН

Походження грошей залишається суперечливим питанням у справі про хабарництво.

Несподівані валютні поклади виявили детективи Національного антикорупційного бюро. Внаслідок цього столичні податківці збідніли на 13 мільйонів гривень, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

На грошовий клондайк у різній валюті слідчі натрапили під час обшуків в одному з кабінетів Державної податкової інспекції Шевченківського району столиці. За підозрою у хабарництві затримано двох податківців та їхнього спільника – адвоката, що виступав посередником під час передачі хабара.

На захист своїх працівників стало керівництво Фіскальної служби. Воно доводить, що ці гроші були речовими доказами в одному кримінальному провадженні. "Вони зберігалися запечатані з підписами понятих і всіма печатками. Є у нас ухвали суду про арешт цих коштів – вони були вилучені законним порядком, всі купюри були переписані до одної. Це вилучені кошти по кримінальному провадженню, які зберігалися у відповідності до вимог процесуального законодавства", - твердить перший заступник голови ДФС Сергій Білан.

Днями НАБУ затримало начальника департаменту планування і контролю за закупівлямиПАТ "Укрзалізниця" та екс-керівника ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України". Обвидва підозрюються в корупційних діях.

Детективи НАБУ виявили 13 мільйонів гривень у податківців одного з районів Києва

Детективи НАБУ виявили 13 мільйонів гривень у податківців одного з районів Києва

Повʼязані теми:

Наступна публікація