У Дніпрі до півсмерті побили колишніх АТОвців через російські телеканали

У Дніпрі до півсмерті побили колишніх АТОвців через російські телеканали

Фото: flickr.com/flash.pro

Хлопці зробили зауваження в кафе, де транслювали новини з РФ.

У Дніпрі жорстоко побили трьох відвідувачів кафе за те, що вони вимагали вимкнути в кав'ярні російські канали. Працівниці закладу на зауваження відповіли, що людям російська програма подобається, а переконувати в цьому долучились їхні агресивні знайомі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Це сталося в розпал дня у центрі міста. Відвідувачів кафе жорстоко били на очах у десятків свідків. На обличчя повалених людей наступали ногами, від чого лишилися відбитки підошов. У підсумку постраждалі опинилися в лікарні з черепно-мозковими травмами. "На касі я вже розраховувався, побачив, що у них висить великий телевізор і по ньому транслюють новини каналу "Росія 1". Я дуже ввічливо попросив дівчину за барною стійкою перемкнути цей канал. На що почув відповідь: ми, взагалі, заклад харчування, а не якась політична платформа", - розповів колишній боєць АТО Дмитро Антонов.

У Дніпрі відвідувачів кафе побили за те, що вони вимагали вимкнути російські канали

У Дніпрі відвідувачів кафе побили за те, що вони вимагали вимкнути російські канали

Знайомі працівниці кафе почали говорити, що АТО – це особисті проблеми Дмитра та його супутників. Надворі сварка перетворилася на бійку. "Ось із цього офісу виходять чоловік вісім на ґанок. На цьому місці збивають із ніг, топчуть ногами, руками. Багато крові", - розповів постраждалий Костянтин Антонов.

Невідомі втекли, щойно 24-річний Микола втратив свідомість. Зараз він у реанімації, вже добу чоловік не приходить до тями. "Важка черепно-мозкова травма, перелом кісток носу. Стан залишається тяжким", - каже заступник головного лікаря обласної лікарні імені Мечникова Олександр Толубаєв.

Поліція розшукує нападників. Але в офісі поруч із кафе, звідки вибігла група підтримки дівчини-бармена, дверей не відчиняють, а відео з камер спостережень кафе не надає. У самому закладі при появі журналістів швидко вимикають телевізор і відмовляються від будь-яких інтерв'ю.

Кореспондент ТСН Ольга Павловська

Повʼязані теми:

Наступна публікація