У Дніпрі підпалили психіатричну лікарню

У Дніпрі підпалили психіатричну лікарню

Фото: podilska.info

Горіли склади для зберігання старих речей.

Переполох у психіатричній лікарні Дніпра: там уночі одночасно загорілись одразу дві будівлі. Вогонь лютував на складах старого інвентаря, ліжок, матраців, подушок та ковдр, ідеться в сюжеті ТСН.16:45.

Територію психлікарні затягло димом, тож персонал почав виводити пацієнтів надвір. На допомогу прийшли патрульні поліцейські. Вони на руках переносили хворих до інших відділень. Загалом евакуювали майже півсотні людей.

Рятувальники загасили пожежу за дві години. Потерпілих унаслідок неї немає. Загрози для пацієнтів, за словами рятувальників, не було, адже найближче відділення розташовне за 30 метрів від пожежі. "Будь-якийх горючих речовин на території цих будівель не було, також там не було електричних проводів, а пожежа сталася одночасно, тож можна з великою долею ймовірності сказати, що то був підпал", - розповів заступник керівника ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Олександр Шевченко.

Днями повідомлялося, що в Україні пропонують підвищити мінімум у сто разів штрафи за порушення правил пожежної безпеки. Сьогодні він складає 170 гривень.

У Дніпрі горіла психіатрична лікарня

У Дніпрі горіла психіатрична лікарня

Повʼязані теми:

Наступна публікація