У Дніпрі поліція із шаленими перегонами та стріляниною затримала викрадача авто

У Дніпрі поліція із шаленими перегонами та стріляниною затримала викрадача авто

Фото: УНІАН

Зловмисник серед білого дня поцупив ВАЗ.

У Дніпрі затримали автозлодія, який влаштував на вулицях міста справжнє ралі. Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

Зловмисник просто з-під носа власника серед білого дня поцупив ВАЗ. Вже за десять хвилин патрульні побачили авто, що мчало спальним районом. Зупинитись водій відмовився. В погоню пустились одразу чотири екіпажі поліції і загнали авто у безлюдну місцину у промзоні.

Але й після цього злодій спробував заднім ходом розчистити собі шлях. Поліцейські почали стріляти по колесах та двигуну. Після цього викрадача вдалося врешті затримати.

"Він не реагував, не виходив, не зупинявся. Тоді ми були змушені застосовувати зброю. Він впав і сказав: ви мені нанесли тілесні ушкодження. І такий бадьорий був хлопчик. А коли він зрозумів, що все, він затриманий, то відмовився щось коментувати", - розповів керівник патрульної поліції Дніпра Володимир Богоніс.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що патрульні копи Дніпра влаштували популярні курси самооборони для жінок. Серед учасниць – жінки різного віку та фізичної підготовки. Вони кажуть, що прийшли на курс не для того, щоб когось бити, а передусім почуватися впевнено.

Повʼязані теми:

Наступна публікація