У Дніпрі посадовці розтратили півтора мільйона гривень, виділених на ремонт мостів

У Дніпрі посадовці розтратили півтора мільйона гривень, виділених на ремонт мостів

Фото: УНІАН

СБУ викрила розкрадання державних коштів. 

Співробітники Служби безпеки України викрили розтрату коштів, виділених на ремонт залізничних мостів.

Підрядній організації, яка мала ремонтувати  мости в Дніпровській області, виділили півтора мільйона гривень протягом 2015 року. Про це повідомляється на сайті СБУ.  Співробітники відомства  дізналися, що за призначенням було використано лише невелику частину коштів, а саме – 100 тисяч гривень. Решту грошей учасники злочину конвертували і залишили собі.

Під час обшуків, проведених у ході розслідування,  у двох посадовців та бізнесмена правоохоронці  знайшли та вилучили понад 120 тисяч гривень та документацію, яка підтверджує причетність до злочину.

Слідство досі триває і наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем", що передбачає обмеження волі на строк від трьох до п'яти років.

Нагадаємо, раніше головного митника "Жулян" заарештували за підозрою у хабарництві. Посадовець був викритий на одержанні 3 тисяч доларів хабара від громадянина за переміщення підакцизного товару через державний кордон України поза митним контролем.

Повʼязані теми:

Наступна публікація