У Дніпропетровську одружився контужений боєць, якого кохана чекала півроку із зони АТО

У Дніпропетровську одружився контужений боєць, якого кохана чекала півроку із зони АТО

У вересні у подружжя зʼявиться син

Свідок і майбутній хресний їхньої дитини загинув від рук бойовиків.

Контужений боєць, щойно поховавши свого друга, який мав стати свідком на весіллі - таки одружився з коханою. Скоро у них народиться дитина, але покидати бойових побратимів наречений не збирається, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Ще два дні тому хлопець був під шквальним обстрілом, а нині крокує під марш Мендельсона. 22-річний наречений Артур Переходюк - круглий сирота, який мріяв стати десантником. Вже рік - як контрактник у 25-й повітрянодесантній бригаді.

Весілля Артура і Насті було призначено на березень, але десантника забрали в зону АТО. Тому щасливої миті закохані чекали майже півроку.

Десантник-фельдшер рятував життя поранених побратимів. Якраз коли виносив військових з поля бою, і сам потрапив під обстріл. Його із контузією доправили в Дніпропетровськ. Ще вчора він нічого не чув, але попросив відпустити його зі шпиталю. Треба було поховати вбитого бойовиками друга, який мав ще в березні стати свідком на їхньому весіллі.

У РАГСі їх вирішили одружити без підготовки і зволікань. Мати нареченої ледь встигла до РАГСу. Молодят вітали зовсім незнайомі люди, які дізналися, що одружується поранений боєць. Сам наречений зізнається, що все одно прагне якнайшвидше повернутися на Схід.

Вже у вересні у подружжя має народитися син. Молодята зізнаються, що найбільше хочуть, аби їхній первісток зʼявився на світ у мирній країні.

 

Нагадаємо, що серед українців стало модним влаштовувати власні весілля за кордоном

Кореспондент ТСН Ольга Павловська.

У Дніпропетровську контужений боєць одружився і знов збирається на передову

У Дніпропетровську контужений боєць одружився і знов збирається на передову

Повʼязані теми:

Наступна публікація