У двох областях обмежили рух через ожеледицю

У двох областях обмежили рух через ожеледицю

Фото: pixabay.com

8 грудня температура повітря на території України коливатиметься від 0 до -15 градусів. 

У зв'язку з екстремальними погодними умовами було прийнято рішення закрити рух транспорту у межах Волинської області до повної ліквідації негоди.

Про це повідомляє "Укравтодор".

Зазначається, що на дорогах області утворилася сильна ожеледиця в результаті дощу та мінусової температури.

Окрім цього, у Хмельницькій області ввели обмеження руху для великовагового автотранспорту на автодорогах загального користування в пiвнiчнiй частинi областi з 9.00 8 грудня.

Повідомляється, що на Хмельниччині склалась складна ситуацiя із забезпеченням проїзду автотранспорту на автодорогах державного та мiсцевого значення в пiвнiчнiй частинi областi (Бiлогiрський, Славутський, Iзяславський, Полонський, Теофiпольский, Шепетiвський, Старокостянтинiвський райони).

У разі дощу за мiнусових температур повiтря в iнших регіонах областi буде введене обмеження руху вказаних категорiй автотранспорту по всiй мережi автодорiг загального користування.

Станом на ранок 8 грудня на дорогах України працює 289 одиниць техніки та 178 дорожників. 

Нагадаємо, ранок в Україні розпочався 17-градусним морозом. Насуваються снігопади та різке потепління. В усіх регіонах, крім Півдня та Криму, очікують снігопади, місцями з дощем. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру. У Києві вранці було 6 градусів морозу. Атмосферний тиск 754 мм рт. ст., відносна вологість повітря 81%. Погода сьогодні буде не з приємних – скоро піде сніг.

Фото: ТСН.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація