У Дзержинську заарештували жінку, яка до смерті забила свою 2-річну дитину

У Дзержинську заарештували жінку, яка до смерті забила свою 2-річну дитину

Фото: pixabay.com

Дівчинка померла після тижня перебування у комі.

Дзержинський міський суд задовольнив клопотання прокуратури і заарештував 32-річну жінку, яка до смерті забила свою 2-річну доньку.

Про це йдеться у повідомленні прокуратури Донецької області.

Суд обрав жінці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці. Її дії перекваліфіковані на ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) КК України.

Нагадаємо, що 7 лютого до чергової частини Дзержинського відділення поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 2-річної дівчинки із важкими тілесними ушкодженнями, які їй завдала рідна мати.

Дівчинка протягом тижня перебувала в реанімаційному відділенні міської лікарні Дзержинська у вкрай тяжкому стані. Як розповіли лікарі, у дитини виявили численні травми: закритий перелом кісток носа, підшкірні гематоми по усьому тілу, множинні синці обличчя, нижніх кінцівок та мозкову кому 3-го ступеню.

Горе-матір пояснила свій жорстокий вчинок тим, що "зірвалася" через постійний плач молодшої дитини. Жінка стала бити дівчинку руками до тих пір, поки дитина не втратила свідомість.

Крики в будинку почула старша 15-річна дочка Віолетта, яка повернулась додому. Вона побачила, що мати тримає сестру на руках, дитина не подавала ознак життя. Віолетті вдалося забрати сестру в п'яної матері та віднести в будинок до своєї бабусі, звідки вона й викликала швидку допомогу.

12 лютого дівчинка померла у лікарні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація