У харківському метро жінка з дітьми стрибнула під поїзд. Камери зняли відео

У харківському метро жінка з дітьми стрибнула під поїзд. Камери зняли відео

Фото: УНІАН

Черговий персонал станції та поліцейські витягнули постраждалих.

У середу, 11 травня, у Харкові мати з двома дітьми стрибнула під потяг метро. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Харківської міської ради.

Інцидент стався близько 14:06 на станції метро "23 Серпня", пише MediaPort.

Машиніст зупинив потяг. Рух усіх поїздів припинили. Черговий персонал станції та поліцейські витягнули з-під другого вагону постраждалих о 14:16. Усі троє вижили, їх передали медикам. Поки що не відомо про травми, що могли отримати матір з дітьми.

"Мати з двома дітьми, яким на вигляд 5 та 12 років, сама стрибнула під потяг. Усі живі", - повідомив у своєму Facebook директор Департаменту з питань інформації міськради Юрій Сидоренко. Він також виклав відео з камери спостереження, яке зафіксувало інцидент.

Пізніше в інтерв'ю MediaPort Юрій Сидоренко розповів, що дітям 10 і 7 років. За попередніми даними, жінка та діти не постраждали, їх оглядали лікарі.

Юрій Сидоренко розповів, що жінка перебуває на обліку в психіатричній лікарні. Однак, правоохоронці поки не підтверджують цю інформацію.

Згодом на сторінці Юрія Сидоренка у Facebook також з'явилося ще одне відео з камери спостереження. На ньому видно, що правоохоронці ведуть жінку з дітьми. Діти виглядають неушкодженими.

Нагадаємо, сьогодні, 11 травня, у Львові підліток зняв на відео свою загибель. Хлопець вночі прийшов на залізничну колію і залишив на відеокамері повідомлення, що він хоче добровільно піти з життя. Він поклав голову на рейки, залишивши увімкненою відеокамеру, яка зняла трагічну загибель.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація