У Харкові 6-річна дівчинка вистрибнула з вікна дитсадку

У Харкові 6-річна дівчинка вистрибнула з вікна дитсадку

У Харкові 6-річна дівчинка вистрибнула з вікна дитсадку

Дитина вистрибнула з вікна другого поверху.

Вихователі залишили дитину саму у приміщенні групи.

У Харкові дитина вистрибнула з вікна дитячого садка. 6-річну дівчинку вихователі чомусь залишили у приміщенні групи. А всіх інших малюків вивели на прогулянку, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Дитина сама не змогла відчинити двері, аби наздогнати одногрупників, і вирішила стрибнути з вікна другого поверху. Вихователі одразу викликали "швидку".

За попередньою інформацією лікарів, дівчинка обійшлася незначною компресійною травмою хребта та струсом мозку. Їй пощастило приземлитися на клумбу, земля, вочевидь, замортизувала удар від падіння.

Батькі заяву до поліціі писати не стали, але прокуратура все одно вбачає в діях виховательки неналежне виконання обов'язків і відкрила кримінальне провадження. Виховательці загрожує до трьох років в'язниці.

"Вікно було закрите - вона відкрила це вікно. Подивилась вниз, оскільки займається гімнастикою, спортивною акробатикою, то подумала, що це не так високо і вона може стрибнути, і вона стрибнула. Звичайно, вихователь написала заяву за власним бажанням, але я думаю - це буде по статті", - каже завідувач дитячого садку Раіса Бахарєва.

Нагадаємо, нещодавно на Рівненщині 6-річна дівчинка випала з четвертого поверху та дивом вижила. Мати залишила її саму вдома, дитині стало нудно і вона вирішила вийти надвір через вікно.

У Харкові з вікна дитячого садочка вистрибнула дитина

У Харкові з вікна дитячого садочка вистрибнула дитина

Повʼязані теми:

Наступна публікація