У Харкові підстрелили байкера з "Нічних вовків" Путіна - ЗМІ

Стрілець пересувався на автомобілі "Нива" без номерів.

У Харкові 9 травня в районі Сокольників (перехрестя вулиць Сумська та Дерев'янко) невідомі поранили байкера з місцевого відділення клубу "Нічні вовки", відомого активною підтримкою режиму Путіна.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на джерело, близьке до байкерській кіл.

"Байкер на ім'я Ярослав повертався вже з Меморіалу [Слави], там був якийсь конфлікт. Їхав без символіки, без прапорів. Під'їхала "Нива" без номерів, вистрілили, влучили в ліву гомілку, в кістку. Зараз його відвезли у невідкладну допомогу", - розповіло джерело.

Офіційно в поліції підтвердили лише те, що близько 12:20 в чергову частину Шевченківського відділення поліції міста надійшла інформація про те, що в районі Сокольники чутні постріли.

"Встановлено, що на перехресті вулиць Сумської та Дерев'янко невідомі на автомобілі "Нива" та "Мерседес" здійснили постріли, імовірно, з травматичної зброї, у 30-річного харків'янина, який їхав на мотоциклі. Постраждалий доставлений у лікарню з пораненням ноги. Його життю нічого не загрожує", - розповіли у відділі комунікацій ГУ Нацполиции в Харківській області.

Поліцейські проводять необхідні заходи для встановлення осіб, причетних до стрілянини. Введено спеціальний план "Перехоплення".

Повʼязані теми:

Наступна публікація