У Харкові вантажівка унаслідок ДТП опинилася на даху будинку

Унаслідок аварії кухня будинку залишилася без даху, а у залі була пробита стіна.

Вночі на п'ятницю, 16 вересня, у Харкові сталася ДТП, унаслідок якої вантажівка опинилася на даху приватного житлового будинку на вулиці Чебишова. Про це повідомляє журналіст Слава Маврічев у Facebook.

"Чебишова, 76. Вантажівка на даху будинку. Водій стверджує, що відмовили гальма. З кабіни вискочив на ходу. Машина йшла з гірки, врізалася в бетонну огорожу на повороті і злетіла", - написав він.

Вантажівку намагалися зняти з даху краном, однак колеса зачепилися за газову трубу, тому спеціалісти вимушені були перекрити вентиль та пиляти.

Згодом журналіст написав, що вантажівку зняли, однак авто повністю знесло гараж. Крім того, кухня будинку залишилася без даху, а у залі була пробита стіна.

"Зняли вантажівку. ЗІЛ повністю зніс гараж. Кухня без даху, в залі пробита стіна. В момент приземлення вантажівки в будинку був тільки літній чоловік, відпочивав в спальні. Не постраждав", - додав журналіст.

Водія, своєю чергою, повезли на огляд, однак, за словами журналіста, на вигляд він був тверезий.

Нагадаємо, раніше четверо людей загинули у Миколаєві, коли близько 5:00 ранку чорний BMW на великій швидкості збив працівників дорожньої служби, які наносили розмітку. Місце роботи було огороджене знаками за 50 метрів, проспект освітлений, але це не запобігло трагедії.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація