У Харкові з суду вкрали сейф з усіма печатками та штампами держустанови

У Харкові з суду вкрали сейф з усіма печатками та штампами держустанови

Фото: УНІАН

Інцидент стався близько 7 години ранку.

В Харкові з суду вкрали сейф, в якому були печатки та штампи державної установи.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Сьогодні, 5 жовтня, близько 7 години ранку до поліції в місті Харкові надійшло повідомлення про те, що в суді сталася крадіжка.

"З приміщення закладу, розташованому на площі Свободи, було викрадено сейф, в якому були печатки та штампи державної установи", - йдеться у повідомленні.

За цим фактом інцидент було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "Крадіжка".

Наразі поліцією проводяться усі необхідні заходи, направлені на встановлення особи, яка скоїла крадіжку. Слідство триває.

Нагадаємо, у Києві зловмисники, які представилися працівниками правоохоронного органу, вимагали у викраденого чоловіка за звільнення десять тисяч доларів. Повідомляється, що потерпілому вдалося втекти і нині зусилля правоохоронців спрямовані на затримання правопорушників.

Чоловік розповів правоохоронцям, що біля під'їзду будинку до нього підійшли четверо чоловіків. Вони представилися працівниками правоохоронного органу, одягнули на нього кайданки, посадили в автомобіль і привезли до невідомого приміщення. За словами потерпілого, йому на очі одягнули чорну пов'язку, декілька разів вдарили, почали залякувати в'язницею та вимагати десять тисяч доларів за звільнення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація