У Харкові з заводу роками списували на металобрухт устаткування для виробництва бронетехніки

У Харкові з заводу роками списували на металобрухт устаткування для виробництва бронетехніки

Державі завдано збитків на загальну суму понад 2,1 млн грн.

У Харкові військова прокуратура Харківського гарнізону Центрального регіону України розпочала розслідування за фактом незаконного списання попередніми керівництвом державного підприємства "Заводу ім. Малишева" необхідної для виробництва техніки.

Підставою для проведення перевірки стало звернення новопризначеного директора заводу щодо ревізії діяльності посадових осіб з попереднього керівництва, повідомляє "УНІАН"  з посиланням на  прес-службу прокуратури Центрального регіону України.

Під час перевірки було встановлено, що службові особи заводу в період з грудня 2012 року по серпень 2014 року задля одержання неправомірної вигоди для комерційних структур, внесли до офіційних документів підприємства недостовірні відомості про непридатність устаткування та списали з переліку основних активів заводу верстати, автомобільну техніку, комплектуючі до них, які були необхідні для виробництва бронетехніки.

В подальшому вказане майно вивозилось з території підприємства у вихідні та святкові дні та реалізувалось комерційним структурам як металобрухт. Вказаними діями державі завдано збитків на загальну суму понад 2,1 млн грн.

Повʼязані теми:

Наступна публікація