У Харкові затримали прикордонника, який вимагав 15 тисяч гривень за безперешкодний перетин кордону

Жінка хотіла перетнути кордон з неповнолітньою дитиною без дозволу батька та перевезти незадекларовані гроші.

У вівторок, 30 серпня, військова прокуратура Харківського гарнізону разом зі співробітниками СБУ спіймала на хабарі начальника відділення інспекторів прикордонної служби. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Анатолій Матіос.

"Сьогодні військовою прокуратурою Харківського гарнізону спільно з ГВ БКОЗ Управління СБ України в Харківській області за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України ("вимагання та отримання хабара"), у порядку ст. 208 КПК України "на гарячому" затримано начальника відділення інспекторів прикордонної служби ВПС Харків Харківського прикордонного загону капітана А.", - йдеться у повідомленні.

Чоловік вимагав та отримав від жінки 15 тисяч гривень за її безперешкодний перетин кордону України разом з неповнолітньою дитиною без дозволу батька. Крім того, жінка перевозила незадекларовану валюту.

Прикордонника затримано за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України ("вимагання та отримання хабара").

Нагадаємо, у вівторок, 30 серпня, ГПУ затримало за регулярні хабарі головного податківця Київської області. За словами Генерального прокурора України Юрія Луценка, чиновник влаштував системні побори підприємців та підлеглих.

Повʼязані теми:

Наступна публікація