У Харкові затримали військового-дезертира, який вбив товариша по службі

У Харкові затримали військового-дезертира, який вбив товариша по службі

Фото: Reuters

Ще одного чоловіка зловмисник під час втечі поранив.

У Харкові затримали дезертира-вбивцю, який напередодні втік із військової частини.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Харкова.

"18 вересня, близько 22-ї години, до Управління патрульної поліції у місті Харкові надійшло повідомлення про те, що 18 вересня 2016 з воєнної частини, яка розташована за адресою: селище Проходи Дергачівського району Харківської області, зник солдат, при собі мав зброю АК-74 та 3 магазини патронів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 28-річний військовий на території розташування бригади відкрив вогонь і вбив 40-річного чоловіка, а іншого – поранив, після чого втік.

Для затримання зловмисника було введено план "Спіраль", унаслідок чого дезертира схопили в районі П'ятихаток.

"Затриманий чоловік перебував у нетверезому стані та мав поранену ліву руку. Дезертира у супроводі поліцейських шпиталізували до лікарні", - додали правоохоронці.

Нагадаємо, нещодавно на Луганщині у районі Станиці Луганської позиції українських військових атакував озброєний дезертир. У результаті нападу загинули двоє військовослужбовців ЗСУ, п'ятеро отримали поранення, один зник. Військова контррозвідка припускає, що дезертир міг бути пов'язаний з бойовиками. Пізніше силовики схопили вбивцю, який пояснив, чому напав на бійців АТО.

Повʼязані теми:

Наступна публікація