У Херсоні люди підняли українські стяги на оселях, готелях, човнах і велосипедах

У Херсоні люди підняли українські стяги на оселях, готелях, човнах і велосипедах

Херсонці підняли українські стяги на своїх будинках та транспорті / Фото: ТСН.ua

До затятих українських патріотів записалися священики Московського патріархату і громадяни Росії.

Херсонці на підтримку України підняли українські стяги на оселях, готелях, човнах і навіть велосипедах, йдеться у сюжеті ТСН.

Люди і самі одягають національну символіку, показуючи свою громадянську позицію на козацькій землі. До затятих українських патріотів уже записалися деякі священики Московського патріархату і громадяни Росії.

Приміром, служитель Московського патріархату, протодиякон Андрій, їздить на Службу Божу на ровері, обвішаному жовто-блактними стрічками

"Ви вийдіть на вулиці Херсона - всі машини їздять із жовто-блакитними прапорами! Нічого такого дивного. Ми живемо в державі Україні", – пояснив священик.

Херсонці показали, що вони козацького роду

Херсонці показали, що вони козацького роду

А от найпопулярніший духовний отець Чаплинського району Отець Іоан, попри те, що родом з Росії, не любить говорити про свого президента. Він популяризує на Півдні українську мову, історію та звичаї, а тепер шукає час, щоб збути російську квартиру і громадянство.

Нагадаємо, у березні центр Донецька розмалювали жовто-синіми кольорами. Місцеві активісти вирішили прикрасити місто барвами національного прапору.

Журналіст ТСН, Тетяна Коваленко

Повʼязані теми:

Наступна публікація