У Херсоні затримали чоловіка, який купував полуницю з гранатометом

У Херсоні затримали чоловіка, який купував полуницю з гранатометом

Фото: facebook.com/Патрульна-поліція-України

За словами чоловіка, зброю він знайшов у кущах і хотів її повісити вдома, як "раритет".

Сьогодні, 30 травня, у Херсоні на вулиці затримали 41-річного чоловіка з гранатометом.

Про це повідомили в Управлінні поліції охорони в Херсонській області.

"Здійснюючи патрулювання вулицями Корабельного району міста по заданому маршруту, працівники наряду групи реагування поліції охорони стали свідками здавалося б звичайної побутової ситуації: на вулиці двоє покупців купували у продавця полуницю. Однак насторожило поліцейських інше - за спиною у одного з чоловіків висів гранатомет", - йдеться в повідомленні.

Затриманими виявилися місцеві мешканці 1975 року народження.

"На запитання поліцейських охорони про гранатомет один з затриманих відповів, що знайшов його неподалік у кущах. Чоловік також зізнався, що хотів повісити небезпечну знахідку вдома на стіні, "як раритет", - додали в управлінні.

На місце затримання, для з'ясування обставин події, знешкодження та документування зброї поліцейські охорони негайно викликали слідчо-оперативну групу. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Нагадаємо, на Херсонщині у місті Таврійськ невідомі підірвали службовий автомобіль держінспектора Головного управління охорони водних біоресурсів.

За словами постраждалого, коли він намагався від'їхати на службовому автомобілі від будинку, то почув хлопок. Спершу чоловік подумав, що вибухнув газовий балон, проте, оглянувши авто, помітив, що задні колеса були спущені і розірвані.

Повʼязані теми:

Наступна публікація