У Херсонській області сталася потрійна ДТП: одна людина загинула, ще двоє тяжко постраждали

Три автомобілі зіткнулися 30 липня близько дев'ятої вечора на автодорозі від Олешек до Голої Пристані на повороті до с. Ліві Солонці.

В Олешківському районі Херсонської області сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода. В наслідок аварії пасажирка одного з авто від отриманих травм померла на місці. Також тяжко постраждали двоє осіб.

Три автомобілі зіткнулися 30 липня близько дев'ятої вечора на автодорозі від Олешек до Голої Пристані на повороті до с. Ліві Солонці. Про це у п'ятницю, 31 липня, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

"На місці ДТП поліцейські встановили, що 28-річний водій автомобіля "Мерседес-124", буксируючи на тросі "ВАЗ-2106", почав виконувати поворот ліворуч у бік с. Ліві Солонці. Але водночас водій "Мерседеса" не надав переваги в русі зустрічному автомобілю "ВАЗ-2109". В результаті відбулося зіткнення ВАЗів, після чого дев'ятка зіткнулася ще й з мікроавтобусом "Фольксваген Транспортер"", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок ДТП травми, несумісні з життям, отримала 35-річна пасажирка "ВАЗ-2106". 22-річний водій "ВАЗ-2106" був госпіталізований в хірургічне відділення Олешківської районної лікарні, а неповнолітню 16-річну пасажирку помістили в реанімаційне відділення.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження. Винуватцю автопригоди загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

У Київській області сталася потрійна ДТП – 1 людина загинула, 9 отримали травми

У Київській області сталася потрійна ДТП – 1 людина загинула, 9 отримали травми

Читайте також:

  • У Хмельницькій області п'яний водій насмерть переїхав чоловіка та втік з місця ДТП
  • Смертельна ДТП у Львівській області: п'яний водій збив пішохода і втік
  • "Не дай Бог нікому такого пережити": постраждалі розповіли подробиці потрійної ДТП під Києвом

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація