У Києві на Новий рік погіршиться погода

У Києві на Новий рік погіршиться погода

Синоптики прогнозують погіршення погоди в Києві 31 грудня

Синоптики прогнозують невеликий сніг та ожеледь - в КМДА радять не користуватися авто без крайньої потреби.

У Києві в четвер, 31 грудня 2015 року, очікується погіршення погодних умов: невеликий сніг, на дорогах ожеледиця.

Як повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міськдержадміністрації (КМДА) з посиланням на Укргідрометцентр, 31 грудня на дорогах столиці очікується ожеледиця, невеликий сніг, вітер північно-східний, 5-10 м/сек. Температура вночі – 10-12° морозу, вдень – 6-8° морозу.

"Під час ожеледиці пішоходам слід дотримуватися рекомендацій спеціалістів: правильно вибирати зимове взуття (з глибоким протекторним малюнком на підошві); не тримати руки в кишенях – це збільшує ймовірність не тільки падіння, але й отримання тяжких травм, особливо переломів; ходити по тротуарах, посипаними піском або сіллю, бажано пересуватися по внутрішньому краю тротуару; при падінні голову слід притиснути підборіддя до грудей, а руки – до тулуба", - йдеться в повідомленні.

Водіям КМДА рекомендує по можливості обмежити користування власним автотранспортом і не виїжджати на дорогу без крайньої необхідності у зв'язку з погіршенням погодних умов.

Повʼязані теми:

Наступна публікація