У Києві невідомі підірвали авто адвоката у справі Бузини

У Києві невідомі підірвали авто адвоката у справі Бузини

Фото: Главком

Подія сталася біля Солом'янського суду.

Сьогодні, 2 лютого, у Києві вибухнуло авто адвоката Андрія Федура, який на даний час є захисником двох підозрюваних у вбивстві Олеся Бузини.

Як повідомляє УНІАН зі слів Федура, подія сталася біля будівлі Солом'янського районного суду Києва.

"Щойно у нас завершилось судове засідання, і коли ми виходили, було підірвано автомобіль", - сказав адвокат.

Постраждалих в інциденті немає, на місці працює поліція.

Прес-служба Національної поліції повідомила, що інформація про подію надійшла о 14.59. В автомобілі Ауді Q7 після вибуху почалась пожежа. На її ліквідацію виїхали пожежні підрозділи. Також на місці працює слідчо-оперативна група. Свідки події бачили, як з автомобіля, що проїжджав повз припаркований Ауді, в його бік кинули якийсь предмет.

 

Щойно адвокату підозрюваних у справі про вбивство Бузини Андрію Федуру підірвали машину.Це сталося на Кривоноса 25, під соломянським райсудом. Федур не постраждав, на щастя.

Опубликовано Igor Lutsenko 2 февраля 2016 г.

Один з найвідоміших в Україні адвокатів Андрій Федур брав участь у багатьох гучних і скандальних справах. Зокрема був представником у суді матері загиблого журналіста Георгія Гонгадзе. Також захищав колишнього віце-президента банка "Слов'янський" Бориса Фельдмана, звинуваченого у фінансових махінаціях. Був адвокатом регіонала Бориса Колеснікова, якому інкримінували привласнення торговельного центру "Білий лебідь". І навіть представляв інтереси скандального російського політика Костянтина Затуліна, якому забороняли в'їзд в Україну.

Ззахищав екс-першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна та колишнього слідчого Сергія Войченка, причетних до посадки колишніх опозиціонерів Юлії Тимошенко та Юрія Луценка. Щодо самого адвоката також порушували кримінальну справу.

Нещодавно підірвали авто адвоката Олександр Шадріна, який захищає бойовиків "Топаза", "Терезу" та низку підозрюваних у вибухах у Харкові.

У різних регіонах України пролунали два вибухи

У різних регіонах України пролунали два вибухи

Повʼязані теми:

Наступна публікація