У Києві схопили росіянку, яка облила кислотою жінку у Львові і втекла з психлікарні

У Києві схопили росіянку, яка облила кислотою жінку у Львові і втекла з психлікарні

Фото: pixabay.com

Пильні українці упізнали втікачку в одній із мешканок столичного хостела.

У Києві затримали росіянку, яка втекла з львівської психіатричної лікарні.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

"В одному з хостелів Києва 21 січня громадяни впізнали втікачку з львівської психіатричної лікарні, про яку йшлося у повідомленнях поліції", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, люди викликали правоохоронців, які затримали втікачку.

"Жінка дійсно виявилася 31-річною громадянкою Російської Федерації, яка 18 січня скоїла втечу з психіатричної лікарні Львова, де за рішенням суду проходила стаціонарну психіатричну експертизу після скоєння хуліганських дій в державній установі Львова", - запевнили у відомстві.

Окремо поліцейські наголосили, що найближчим часом суд обере їй міру запобіжного заходу. Наразі проти росіянки відкриті кримінальні провадження за декількома статтями, зокрема, за хуліганство, а також за погрозу вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо правоохоронця.

До того ж слідчі встановлюють, звідки жінка взяла гроші на проїзд до столиці, а також на проживання у хостелі та одяг, зокрема, з'ясовують, чи мала вона спільників.

Нагадаємо, 18 січня з психлікарні у Львові втекла росіянка, яка перебувала у закладі на судово-психологічній експертизі після того, як побила вікна у відділі поліції та облила кислотою працівницю РАЦСу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація