У Києві відкрився новий кінотеатр Multiplex Новини компаній

У Києві відкрився новий кінотеатр Multiplex

Зали обладнані комфортабельними кріслами, новітніми цифровими проекційними і акустичними системами.

Лідируюча мережа кінотеатрів в Україні "Мультіплес-Холдинг" порадувала киян – мабуть, в найпопулярнішому торгово-розважальному центрі Києва, SkyMall (проспект Генерала Ватутіна, 2-т) 17 грудня розпочав роботу новий кінотеатр – Multiplex. На площі більше 4000 кв. метрів розмістилося 10 сучасних залів з місцями для більш ніж 1500 відвідувачів.

Зали Multiplex обладнані комфортабельними кріслами, новітніми цифровими проекційними та акустичними системами, у тому числі для показу фільмів в 3D-форматі. Вперше в Україні саме в Multiplex SkyMall відкрився зал TWINS з використанням інноваційної технології Christie Duo. Поєднання зображення з двох проекторів з максимальною роздільною здатністю 4К і яскравістю 15 фут-ламбертів дозволяє зробити промінь проектора в два рази яскравішим, ніж у більшості кінотеатрів. Інна Янакаєва, генеральний директор компанії "Мультиплекс-Холдинг" зазначила: "Вимоги сучасного глядача постійно зростають, але ми не слідуємо за тенденціями, а створюємо їх. Удвічі більше вражень – це не просто рекламний слоган. У залі TWINS ми подвоїли яскравість зображення – ось що це означає насправді".

Також мережа кінотеатрів Multipleх представила першу власну кав'ярню – M CAFE. Це альтернативна пропозиція для відвідувачів кінотеатру, що полюбляють каву і випічку за особливими рецептами.

Перших глядачів кінотеатру Multiplex SkyMall зустрічали симпатичні дівчата з кошенятами, пропонуючи фото на пам'ять у тематичній фотозоні. Після святкового відкриття з шампанським і закусками для всіх відвідувачів відбувся прем'єрний кінопоказ "Зоряні війни: Пробудження сили". Кіномани зоряної саги з гарним знанням англійської мови до 23 грудня можуть подивитися фільм мовою оригіналу і без субтитрів. Кінопоказ проходить у рамках довгострокової співпраці з трансляції фільмів мовою оригіналу з GoGlobal – громадською ініціативою, основним напрямком якої є популяризація знання англійської мови в Україні.

Компанія "Мультиплекс-Холдинг" завжди намагається запропонувати своєму глядачеві максимум різноманітності. Так, наприклад, кінотеатр мережі в Києві в ТРЦ "Атмосфера" веде трансляції шедеврів світової театральної сцени, куди входять постановки з LaScala, Державної Паризької Опери, Опери Монте Карло та інших. Компанія співпрацює з українськими телеканалами з трансляції матчів Ліги Чемпіонів та обіцяє радувати глядачів новими спортивними заходами й надалі.

Наступна публікація