У Києві вночі було чутно постріли

У Києві вночі було чутно постріли

Фото: Reuters

Чоловік ішов вулицею Трьохсвятительською у центрі і раптом невідомий вистрілив у нього.

Близько третьої години ночі у центрі Києва невідомий підстрелив перехожого.

Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Києва.

До управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля станції метро "Хрещатик" виявлено чоловіка із проникаючим пораненням живота.

Потерпілого терміново доставили до міської лікарні. При оперативному втручанні лікарі виявили пошкодження внутрішніх органів та предмет, ззовні схожий на кулю.

"Чоловік пояснив правоохоронцям: близько 3-ї години ночі він ішов вулицею Трьохсвятительською – і невідомий вистрілив у нього.Шукаючи допомоги, потерпілий був змушений пройти із пораненням до станції метро, де небайдужі викликали йому "швидку", - йдеться у повідомленні.

Наразі слідчим відділом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості. Триває подальша перевірка обставин даної події та розшукується особа, причетна до скоєного злочину.

Нагадаємо, вчора, 15 вересня, у Києві чоловік із ножицями напав на пасажирів електропоїзду. Як встановили правоохоронці, чоловік розпочав конфлікт із родиною в електричці, після чого почав завдавати ударів у бік пасажирів. Унаслідок нападу постраждали двоє братів, яким зараз надано меддопомогу, їхньому життю нічого не загрожує.

Повʼязані теми:

Наступна публікація