У Криму відкрився "Каzантип- 2010"

"Каzантип" триватиме протягом декількох тижнів. Будуть організовані численні конкурси, запливи на гумових виробах, бал принцес. Закриття фестивалю відбудеться 28 серпня.

Фото: kianews.com.ua
Щорічний музичний фестиваль "Каzантип" відкрився вночі з 6 на 7 серпня в селі Поповка поблизу Євпаторії на західному узбережжі Криму. Безкоштовно туди потрапити можна тільки з традиційною жовтою валізою. Закриття фестивалю відбудеться 28 серпня.

Вартість візи, яка надає необмежений доступ на територію "Республіки Z" протягом усього періоду її проведення в нинішньому році, в день відкриття коштувала 1600 грн, одноразовый вхід — 800 грн. Зроблена за правилами "Каzантипу" жовта валіза дає право на безкоштовний вхід.

Цього року "Республіка Z" — "санаторій", а її відвідувачі — "пацієнти". Їх "лікують" музикою.

"Великий народ", як себе називають завсідники "Каzантипа", у ніч відкриття танцював під музику відомих ді-джеїв. Небо над Поповкою осяяв фейєрверк.

Протягом декількох тижнів будуть організовані численні конкурси, запливи на гумових виробах, бал принцес.

У нинішньому році фестиваль проводиться вже в 18-й раз. На початку 1990-х років "Каzантип" проходив у північно-східній частині Криму, на мисі Казантип. Спочатку це було спортивний заходом, що збирав фанатів віндсерфінгу, які також веселилися під сучасну музику. На початку 2000-х років "Каzантип" переїхав на захід Криму, в Поповку.

"Республіка Z" — це пляжна територія біля моря, на ньому, зокрема, розташовані танцполи і бари. У нинішньому році в останній тиждень липня в Поповці вперше проходили міжнародні змагання з екстремальних видів спорту Z-Games.

Читайте також:

У Криму стартував легендарний фестиваль КаZантип

У Криму відкрився КаZантип

КаZантип пройде під наглядом влади

Повʼязані теми:

Наступна публікація