У Криму з пиятикою військових РФ борються антидепресантами та ліками для печінки

У Криму з пиятикою військових РФ борються антидепресантами та ліками для печінки

Фото: Getty Images

До табору десантників із перевіркою прибула військова поліція.

Керівництво російських військових окупованому Криму почало боротися з грубим порушенням військової дисципліни, зловживанням спиртними напоями та сутичками з місцевим населенням.

Про це повідомили у прес-службі ГУ розвідки Міноборони України.

"16 січня до базового табору батальйонної тактичної групи зі складу 51 парашутно-десантного полку, який тимчасово дислокується у Філатівці, 106-ї повітряно-десантної дивізії (Тула) ЗС РФ прибув заступник начальника Управління військової поліції Сімферополя", - йдеться у повідомленні.

Як з'ясували розвідники, посадовець прибув до табору, щоб з'ясувати обставини участі військовослужбовців підрозділу у нещодавній бійці з цивільними особами, яку усіляко намагалося приховати керівництво БТГр та перешкоджало роботі військової поліції.

Окремо розвідка повідомила, що для профілактики та лікування випадків "білої гарячки" та алкогольної інтоксикації медслужбою базового табору БТГр було придбано велику кількість ліків, зокрема, антидепресивної дії та гепатопротекторів.

Нагадаємо, раніше нардеп Дмитро Тимчук розповів, на що хворіють бойовики на Донбасі. Серед переліку хвороб - СНІД, короста та алкоголізм, адже у з'єднаннях і частинах "ДНР" систематично порушуються санітарні норми.

Повʼязані теми:

Наступна публікація