У Криму жінки били і тягали за волосся коханку своїх чоловіків – ЗМІ

У Криму жінки били і тягали за волосся коханку своїх чоловіків – ЗМІ

У Криму жінки били і тягали за волосся коханку своїх чоловіків – ЗМІ

Фото: YouTube/Заброшенные места СНГ

Перехожі навіть не намагалися зупинити жорстоку бійку. 

В окупованому Криму агресивні жінки влаштували розправу над своєю суперницею – її били, тягали за волосся вулицею та плювали в обличчя.

Відео жорстоких жіночих розбірок опублікував російський канал НТВ. За повідомленням, запис вже перевіряють кримські "поліцейські" - його нібито передали свідки інциденту.

На ролику розлючені та зраджені дружини лупцюють жінку через подружню зраду своїх чоловіків ногами та руками. Одна з учасниць розправи здерла із суперниці верхню частину купальника і продовжила наносити удари дівчині.

На відео видно, що поруч із місцем події проходять інші люди – зокрема жінка з маленькою дитиною. Зупинити агресивних нападниць ніхто не намагається.

"При цьому чоловіки, через яких сталася бійка, вважали за краще не втручатися у з'ясування стосунків. За словами очевидців, зрадники знали про те, що відбувалося, і навіть спостерігали із дворів", - йдеться у тексті.

Постраждала за допомогою медиків нібито не зверталася.

Слід наголосити, що розмов жінок на відео не чутно, а деякі фрагменти виглядають змонтованими.

Увага! Відео містить кадри, що шокують. 

Нагадаємо, раніше в одному з колумбійських містечок місцева зраджена дружина стала зіркою Мережі. Відео зі сваркою за день набрало більше двох мільйонів переглядів.  Побачивши автівку свого чоловіка, в якій знаходилася його коханка, жінка стала перед машиною з вимогами вийти на з'ясування стосунків та почала трощити його скалкою. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація