У ліванському ресторані у Харкові стався вибух, є постраждалі

У ліванському ресторані у Харкові стався вибух, є постраждалі

Фото: Facebook/Юрій Сидоренко

Більше тижня тому у цьому ресторані невідомі влаштували розбірки із власником закладу

Увечері 30 листопада у кафе у центрі Харкова пролунав вибух, після чого там розпочалася пожежа.

Про це повідомляє прес-служба харківської поліції.

Інформація про подію надійшла до чергової частини Шевченківського відділення поліції близько 21.20. Станом на десяту вечора за медичною допомогою звернулися четверо постраждалих.

За попередніми даними, у закладі знаходився несправний газовий балон. Ймовірніше за все він і став епіцентром займання, повідомляють у поліції. Правоохоронці встановлюють обставини, що призвели до вибуху.

Директор департаменту у справах інформації і зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко на своїй сторінці у Facebook написав, що пожежа сталася у ліванському ресторані Zaxle на проспекті Науки, 12.

Зазначимо, що більше тижня тому у цьому ресторані невідомі влаштували розбірки із власником закладу. Очевидці навіть казали, що чули стрілянину.

Нагадаємо, 30 листопада у Дніпрі стався вибухМісцеве видання Информатор повідомляє, що вибухнула граната, пошкодження отримав один автомобіль. Також пошкоджено вікно будівлі. За даними журналістів, вибух пролунав біля офісу партії "Національний корпус". Водночас в обласній організації партії повідомили, що їхній офіс у Дніпрі розташований за зовсім іншою адресою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація