На окупованій Луганщині вилетів у кювет пасажирський автобус із Москви

Аварія сталася у Антрацитівському районі.

На окупованій частині території Луганської області, в Антрацитівському районі, пасажирський автобус потрапив у ДТП.

Про це повідомили у так званому "МВС ЛНР".

"Пасажирський автобус сполученням "Москва - Горлівка" прямував у бік Дебальцевого. В районі селища Індустрія водій 1985 р.н. не впорався з керуванням і автобус вилетів з проїжджої частини в кювет", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП постраждали четверо людей, які були госпіталізовані до міськлікарень Красного Луча з травмами різного ступеня тяжкості, зокрема, перелом гомілковостопного суглоба, закритий перелом ребер, закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом хребта.

Як зазначається, наразі автобус перебуває на штрафмайданчику

"У діях водія вбачається склад злочину, передбачений положеннями частини 1 статті 325 КК "ЛНР", а саме "Порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів особою, яка керує автомобілем, трамваєм або іншим механічним транспортним засобом, що спричинило з необережності заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю людини". Санкції статті передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років", - додали у "відомстві".

Нагадаємо, напередодні під Феодосією пасажирський автобус вилетів з траси. За попередньою інформацією, в транспорті перебувало 18 пасажирів. Сьогодні, 12 серпня, кількість загиблих в результаті аварії автобуса в Криму зросла до семи осіб.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація