Луганські бойовики готові прийняти умови України та змінити назву

Луганські бойовики готові прийняти умови України та змінити назву

Фото: Луганський інформаційний центр

Террористи вважають, що це може посилити переговорні позиції Луганська.

Виконувач обов'язків "голови МЗС" "ЛНР" Владислав Дейнего заявив, що бойовики можуть змінити назву окупованих районів Луганської області на назву, яку хоче Україна.

За його словами, терористична "ЛНР" цілком може називатися "ОРДЛО" (окремі райони Донецької та Луганської областей).

"Назва не завжди є важливою. Україна називає нас так, як подобається їй та як написали європейські партнери. Бог з ними! Давайте у міжнародних документах будемо зватися так, як того бажають європейці," - зазначив він. Та додав, що таке рішення може суттєво посилити переговорні позиції терористів.

Раніше Дейнего висловився про готовність "ЛНР" повернутися до складу України. Чого, за його словами, вимагає світова спільнота, якій терористи не можуть протистояти.

У відповідь на це так званий представник терористичної "ДНР" на переговорах у Мінську Денис Пушилін вирішив, що  окупована частина Донбасу вже ніколи не повернеться до складу України.

"Донбас наразі перебуває вже настільки далеко від України, що навіть теоретично це обґрунтовувати неприйнятно", - підкреслив він.

Нагадаємо, що так званий міністр внутрішніх справ "ЛНР" Ігор Корнет залишив будинок місцевої жительки, що незаконно займав останні три роки. Жінка неодноразово зверталася до нього з проханням виїхати, але він навіть з нею не спілкувался. І правди вдалося домогтися лише за допомогою ватажка луганських бойовиків Ігоря Плотницького, який "порішав" все за півгодини.

Вся правда про ЛНР та Новоросію. Сповідь трьох "захисників"

Вся правда про ЛНР та Новоросію. Сповідь трьох "захисників"

Повʼязані теми:

Наступна публікація