У Луцьку шизофренік порізав п'ятьох перехожих: одному всадив ніж у спину, іншому - у скроню

У Луцьку шизофренік порізав п'ятьох перехожих: одному всадив ніж у спину, іншому - у скроню

Шокований чоловік з ножем у спині дістався домівки, не помітивши поранення

Інформація надходила з різних районів міста, тож правоохоронці не одразу пов'язали напади між собою.

Серед білого дня Луцьком кілька годин блукав чоловік та кидався на перехожих із ножем. У результаті різанини - п'ятеро поранених, двоє з них у вкрай тяжкому стані перебувають у реанімації. І при цьому нападник має шанси уникнути покарання, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Коли на 102 почали повідомляти про випадки ножових поранень, правоохоронці не одразу пов'язали їх між собою. Інформація надходила з різних районів міста. Усі потерпілі розповідали приблизно одне й те саме: невідомий чоловік кидався на них з ножем без жодного слова.

"Одному ніж у спину всадив, інший громадянин ніс на руках дитину, той підбіг і пирнув по щоці, в третього поранення у скроневу частину", - розповів заступник керівника Луцького міськрайонного відділу поліції Сергій Тягунов.

Василя Скиданюка шпиталізували з ножем у спині. Чоловік пригадав, що того дня у справах приїхав до знайомого. Господаря вдома не було, натомість вийшов його син, який накинувся на нього і порізав ножем. У стані шоку чоловік дістався додому.

"Кажу до дочки: щось мені погано, викликай швидку. А вона як крикне: "Ой, Боже, в спині ніж", - переповів постраждалий Василь Скиданюк.

У Луцьку серед білого дня чоловік нападав на перехожих з ножем

У Луцьку серед білого дня чоловік нападав на перехожих з ножем

Чоловіка прооперували. За словами лікарів, зараз стан потерпілого стабільний.

Загалом із колотими та різаними ранами до медиків звернулися п'ятеро лучан. Стан двох поранених –тяжкий. 27-річний Олександр і досі в реанімації. 7-сантиметрове лезо нападник устромив йому в скроню, пробив кістки черепа і дивом не пошкодив мозок.

На пошуки нападника виїхали чи не всі міські патрулі. Невдовзі затримали 35-річного чоловіка. Навіщо влаштував різанину, той пояснити не зміг.

"У нього – приступ агресії, він неадекватний, тому його покази дуже сумбурні", - розповів заступник керівника Луцького міськрайонного відділу поліції Сергій Тягунов.

Правоохоронці з'ясували, що нападник має діагноз шизофренія. Тепер на нього чекає додаткова судово-медична експертиза, яка й визначить наскільки він осудний.

Кореспондент ТСН Сніжана Шевчук

Повʼязані теми:

Наступна публікація