У Луцьку впіймали банду рецидивістів, яка грабувала квартири на перших поверхах

У Луцьку впіймали банду рецидивістів, яка грабувала квартири на перших поверхах

Фото: ДрогобичІнфо

Спеціалізувалися крадії також на приватних будинках.

На Волині впіймали "гастролерів" із Закарпаття, які грабували квартири на перших поверхах і приватні будинки. Про це повідомляє прес-служба регіональної прокуратури.

Правоохоронці затримали чотирьох злочинців. Двох удалося схопити на місці чергового злочину, інших упіймали пізніше. Організована злочинна група спеціалізувалася на проникненні у житло через вікна. "За три дні "гастролери" обікрали дев'ять квартир та приватних будинків у Луцьку, поживившись грошовими коштами, технікою та ювелірними виробами на суму майже 200 тисяч гривень", - повідомили у прокуратурі Волинської області.

Уже з'ясовано, що двоє 26-річних чоловіків уже притягалися до кримінальної відповідальності – один двічі судимий, інший має чотири епізоди покарання за злочинну діяльність. Затримані вже отримали повідомлення про підозри, зловмисників перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів.

Днями стало відомо, що в Києві наряд поліції охорони виїхав на сигнал тривоги, що надійшов з однієї з квартир у Шевченківському районі, та пограбував оселю. З неї було винесено старовинні монети.

Злодія, який полював на жіночі прикраси, затримали у Дніпрі

Злодія, який полював на жіночі прикраси, затримали у Дніпрі

Повʼязані теми:

Наступна публікація