У Львові через сніг зійшов із рейок трамвай

У Львові через сніг зійшов із рейок трамвай

Фото: УНІАН

В одному з районів області швидка не змогла дістатися породіллі – до жінки торували шлях рятувальники.

У понеділок Львів оговтувався від наслідків снігової негоди. Рух на міських дорогах у вечірню годину пік був ускладненим, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Автівки на кризі розгортало та кидало в замети. У місті зупинилися трамваї, бо один із них зійшов із рейок. Від катастрофічних заторів місто врятувало лише те, що чимало автовласників чи то побоялися вранці сідати за кермо, чи то просто не зуміли відкопати зі снігу свої машини – приватного транспорту на шляхах було небагато. Навіть не всі автобуси спромоглися виїхати на свої маршрути.

Наслідки негоди у Львові: двоє чиновників звільнені за неналежний стан доріг

Наслідки негоди у Львові: двоє чиновників звільнені за неналежний стан доріг

За словами міських чиновників, сто одиниць снігоочисної техніки працює цілодобово, проте результат помітно не всюди, подекуди під ногами суцільний лід. Біля самого входу в ратушу досі лежать великі кучугури. "Треба враховувати можливості техніки, яка є в наявності, тому ми продовжуємо працювати в реаліях техніки, яка є", - пояснив директор департаменту житлового господарства Львівської міської ради Сергій Бабак.

В області ж подолання негоди для двох чиновників обернулося звільненням: через погане розчищення доріг поплатився посадою голова райадміністрації міста Броди та керівник дорожнього господарства Городоцького району. На недоліки роботи дорожників указує чи не кожен водій. Надзвичайникам навіть довелося везти породіллю назустріч швидкій, яка не змогла пробратися заметами – завдяки важкій техніці жінку таки вдалося доправити до лікарні вчасно.

Напередодні повідомлялося, що через снігопад у Львівській області введено обмеження руху на дорогах загального користування. ТСН.ua наживо слідкує за перебігом погоди та наслідками негоди.

Кореспондент ТСН Наталка Волосацька

Повʼязані теми:

Наступна публікація