У Львові молода пара знайшла на ринку пакет із грошима і передала його поліції

У Львові молода пара знайшла на ринку пакет із грошима і передала його поліції

Фото: pixabay.com

За словами подружжя, вони вчинили так, адже хочуть змін у країні.

У Львові на оптовому ринку "Шувар" молоде подружжя знайшло пакет із великою сумою грошей і здало його поліції.

Про це повідомляє "Гал-інфо".

За словами жінки, щойно вона з чоловіком виявили знахідку, як місцеві продавці почали запевняти, що гроші належать їм, проте жоден не зміг назвати, яка сума лежить у пакеті.

"Таких "власників" грошей було п'ять чи шість, але жоден не зміг вказати не те що точної суми, але й приблизної. Ми з чоловіком знайшли охоронця ринку і викликали поліцію. Цікаво, що після появи поліції усі ті, хто кричав про те, що гроші їхні, десь зникли", - розповіла львів'янка.

Як зазначається, після цього поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, порахували за участі понятих гроші і передали їх до Сихівського відділу поліції.

"Охоронець навіть потиснув моєму чоловікові руку і сказав, що не часто зараз таке зустрінеш. Ми хочемо змін, але зміни починаються з нас самих. Якою б не була сума грошей, але вона нам не належить", - додала жінка.

Наразі у поліції чекають на справжнього власника грошей, тому не розголошують суму. Відомо лише, що у пакеті було декілька тисяч гривень купюрами різної вартості.

Нагадаємо, раніше у Бердичеві засуджений повернув господарці знайдену в маршрутці сумку з 38 тисячами доларів. Сумку чоловік знайшов, коли у супроводі наглядача їхав до лікарні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація