У Львові на 10 років кинули за ґрати російського шпигуна

У Львові на 10 років кинули за ґрати російського шпигуна

Фото: Reuters

Росіянин виконував завдання управління розвідки Генштабу Росії

Апеляційний суд Львівської області виніс вирок для громадянина російської Федерації, якому інкримінють шпіонаж. Про це повідомили у прес-службі Служби безпеки України.

Зазначається, що росіянин виконував завдання управління розвідки Генштабу Росії.

"Апеляційний суд Львівської області засудив до десяти років позбавлення волі громадянина Російської Федерації, який виконував завдання головного розвідувального управління Генерального штабу російського міністерства оборони", - йдеться у повідомленні СБУ.

Нагадаємо,  Служба безпеки України перешкодила перехід розвідгрупи ЗСУ на бік бойовиків "ДНР". Зокрема, у складі розвідгрупи викрили російського шпигуна, військовослужбовця Збройних сил України, командира розвідувальної групи, підрозділ якого базується на лінії розмежування. Агент російських спецслужб схиляв українських військових до переходу на бік бандформувань на Донбасі. "Козачок" з РФ вступив до лав ЗСУ під час однієї з хвиль мобілізації. Після призначення російського агента командиром розвідувальної групи, він телефоном та під час особистих зустрічей повідомляв бойовикам інформацію щодо розташування позицій українських військових, а також розповідав про місця виконання завдань розвідкою ЗСУ

Повʼязані теми:

Наступна публікація