У Львові на засідання міськради вдерлися озброєні люди і влаштували бійку

У Львові на засідання міськради вдерлися озброєні люди і влаштували бійку

У Львові на засідання міськради вдерлися озброєні люди і влаштували бійку

Фото: Львівська міська рада

На позачерговому засіданні вирішували питання екологічної ситуації на території міста.

У четвер, 19 січня, на позачергове засідання сесії Львівської міськради увірвались невідомі, в одного з чоловіків знайшли ніж.

Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Як повідомляється, після закінчення сесії нападники влаштували бійку, на місце події викликали поліцію, яка затримала невідомих та відібрала ніж.

Наразі правоохоронці встановлюють подробиці інциденту та особу власника холодної зброї.

Зазначимо, під час засідання ЛМР було затверджено перелік ділянок, на яких облаштують тимчасові майданчики для перевантаження та брикетування сміття в кожному районі Львова. Зокрема: Сихівський та Галицький райони – вул. Стрийська, 193; Залізничний район – вул. Городоцька, 280; Личаківський район – вул. Пластова, 13; Шевченківський район – вул. Шевченка, 327-г; Франківський район – вул. Персенківка, 19.

Нагадаємо, 29 травня 2016 року на Грибовицькому сміттєзвалищі під Львовом виникла пожежа. Згодом з'явилася інформація, що під час гасіння пожежі стався зсув сміття. В результаті під завалами опинилися троє рятувальників. Надзвичайники загинули. За фактом зсуву відкрито кримінальну справу. Пізніше стало відомо, що на Грибовицькому сміттєзвалищі утворилася тріщина завдовжки близько 80 м і завширшки до 2,5 м в окремих місцях. Вершина сміттєвої гори просіла з часу першого зсуву на 2,5 м.

Суд закрив Грибовицьке сміттєзвалище під Львовом та зобов'язав виконавчий комітет Львівської міськради припинити його діяльність. Зокрема, 10 листопада 2016 року постановою Львівського окружного адміністративного суду зобов'язано виконавчий комітет Львівської міської ради невідкладно вжити заходів до припинення вивезення ЛКП "Збиранка" відходів на Грибовицьке сміттєзвалище та припинення його подальшої експлуатації.

Повʼязані теми:

Наступна публікація