У Львові під вибухи петард відбулися масові сутички між активістами "Правого сектору" та анархістами

У Львові під вибухи петард відбулися масові сутички між активістами "Правого сектору" та анархістами

Фото: ВКонтакте/Автономний Опір

Приводом для сутичок став марш на честь Нестора Махна.

У неділю ввечері у Львові сталися масові сутички між активістами "Правого сектору" та ліворадикального "Автономного опору". В хід пішли димові шашки і петарди, загалом у сутичці брали участь близько 200 осіб.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Активісти "Автономного опору" мали намір провести 6 листопада марш на честь українського анархіста Нестора Махна. Проти цього різко виступили праві радикали, зрештою суд заборонив проведення заходу. Ліві радикали пообіцяли все одно його провести, а їхні опоненти пообіцяли цьому завадити.

Увечері 6 листопада активісти "Правого сектору" прийшли до соціального центру "Цитадель", де розташовується офіс анархістів.

"Ми все відбили, з нашого боку немає ніяких втрат. Зі сторони нацистів декілька ранених", - повідомили у соцмережах активісти "Автономного опору".

На відео, які ліві радикали виклали у Мережу, видно, як вони готуються протистояти своїм політичним опонентам, кричать "Слава Україні!", чути вибухи петард. Згодом приїжджає поліція та стає поміж сторонами.

Поліція повідомила, що на місце події прибуло 10 патрульних екіпажів поліції, після чого агресивно налаштовані молодики з обох боків просто розбіглися. За даними поліції, поранених у ході сутичок нема.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація