У Львові студентів та дітей госпіталізували з отруєнням після обіду в їдальні університету

У Львові студентів та дітей госпіталізували з отруєнням після обіду в їдальні університету

Фото: УНІАН

За попередніми даними, люди їли курячі крильця.

У Львові людей госпіталізували з отруєнням після відвідання їдальні одного з університетів.

Про це повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

"Протягом 27 жовтня до КЗ ЛОР "Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня" було госпіталізовано 7 осіб (із них 3 дітей) з симптомами гострої кишкової інфекції, час госпіталізації першого пацієнта о 05:20 год", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, постраждалі харчувались в їдальні Українського католицького університету. Як зазначається, пацієнти перебувають у стані середньої важкості.

Своєю чергою у Сихівському відділі поліції повідомили, що постраждали восьмеро осіб.

"Госпіталізовані – студенти, працівники та відвідувачі учбового закладу, з яких троє дітей віком 5, 10 та 12 років та кухар того дня харчувались у їдальні вишу – їли млинці з м'ясом та курячі крильця", - додали правоохоронці.

Наразі фахівці обласного лабораторного центру МОЗу розпочали епідеміологічне розслідування, тривають протиепідемічні заходи. Поліція вже відкрила кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, нещодавно Україною прокотилася хвиля отруєння фальсифікованим алкоголем і кількість померлих продовжує зростати.

Організатора виробництва фальсифікованого алкоголю та його спільників затримали. Вони тоннами виробляли спиртні напої, використовуючи завезений із Росії технічний спирт. Головному підозрюваному обрали запобіжний захід таємно, не розкриваючи його особи, аби не нашкодити слідству виявляти спільників злочинця.

Відрізнити смертельну горілку на око чи смак неможливо, тому найголовніше - правильно діяти в разі появи симптомів отруєння.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація